Kök för själen

Office 365 Sharepoint

Office 365 Sharepoint är för företag. Här har personer, grupper och organisationer möjligheter att på ett enkelt sätt upptäcka, dela och samarbeta både innanför och kring verksamheten. Med Sharepoint Online har du åtkomst till tjänsten vart du än befinner dig. Samarbeta på ett smidigt sätt med kollegor på gruppwebbplatser, och känn en trygghet med förstklassig säkerhet från Sharepoint.

Vad är Sharepoint Online?

Sharepoint Online är en molnbaserad tjänst från Microsoft som ger organisationer och företag möjligheter att skapa projektverktyg och teamorienterade verktyg till sina medarbetare. Det är en fristående onlinetjänst som riktar sig till företag i alla storlekar.

Sharepoint är ett webbverktyg för att dela idéer, information och för att förmedla organisationens strategier och visioner. En lösning för organisering och hantering av stor mängd information, samtidigt som den är utformad för organisering och lagring av information. En effektivt samarbetsplattform för att öka produktiviteten och stödja samarbete i team och projektarbeten. Sharepoint är en plats för företag att dela kunskap och information.

Office 365-abonnemang

Du kan köpa Sharepoint Online i molnet som ett fristående alternativ, eller registrera företaget för ett Office 365-abonnemang. I abonnemanget har du tillgång till andra användbara program och tjänster, så som Exchange, OneDrive för företag, Skype för företag, Office-verktyg och webbappar.

Med Office 365 Sharepoint får du de kraftfulla funktionerna som finns i Sharepoint. Du behöver inte hantera infrastrukturen själv och du behöver inte ha tillgång till någon server eller tekniker som sköter denna då online-versionen finns på molnservrar på Internet.

Sharepoint-gruppwebbplatsen är ditt teams innehållsnav. Där träffas alla kollegor, både i och utanför organisationen i realtid.

Sharepoint är en bra onlinetjänst för företag att arbeta med för att både skapa och dela innehåll. Sharepoint Online verktyget som du underlättar din vardag!

Beställ Sharepoint Online via ett Office 365-abonnemang

Läs vidare om våra priser och erbjudanden på Office 365-abonnemang.

  • Office 365 Business
  • Office 365 Business Essentials
  • Office 365 Premium

Har ni frågor eller vill ha tips och råd om våra abonnemang av Office 365 Sharepoint? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig och er verksamhet!

Vill ni utnyttja er IT-på ett bättre sätt? Boka en kostnadsfri IT-besiktning från oss!

Vill du ha hjälp av oss

IT Företaget arbetar kontinuerligt med att se till att vara en sta​bil IT-partner med hög kompetens.

Skicka offertförfrågan Skicka mig prisinformation

Vill du ha hjälp med Office 365 sharepoint

Kontakta oss så hjälper vi dig!

×

Offertförfrågan


×

Kostnadsfri IT-besiktning


×

Offertförfrågan


×

Prisinformation


×

Offertförfrågan

×

Kostnadsfri IT-besiktning

×

Prisinformation