Kök för själen

IT-tekniker Stockholm

IT-tekniker i Stockholm är tillgängliga för dig på platsen om så skulle behövas. I tjänsten ingår IT-support och vi kan skicka ut en IT-tekniker för att lösa problem som kräver på platsen i Stockholmsområdet vid komplexare supportärende.

IT-företaget erbjuder en tjänst som är baserad på Office 365 till en fast månadskostnad med support och service runt IT. Det är en tjänst som delvis är molnbaserad med lagring via internet. Den innehåller licenser för alla programvaror i Office-paketet inklusive Skype. Med molntjänsten Microsoft Cloud Services som bas, kan man lätt lagra och dela program via Internet.

IT-tekniker i Stockholm och våra arbetsuppgifter – Vad gör en IT-tekniker?

Våra IT-tekniker arbetar med att stödja och underhålla våra huvudsakliga produkter som är den ovannämnda tjänsten. Förutom den, tillhandahåller vi professionella produkter från Microsofts sortiment: SharePoint, OneDrive för företag och Skype för företag.

IT-tekniker anpassar SharePoint

SharePoint är särskilt bra till Intranät med diskussionsforum för företag samt som system för gemensam informationshantering. Det finns också moduler i SharePoint som gör att det är lätt att anpassa till exempelvis ett tidsrapporteringssystem eller ett ärendehanteringssystem. SharePoint är baserad på de verktyg som finns i Office 365. Använder du SharePoint som en samarbetsyta, går det utmärkt att göra tillsammans med de verktyg du använder varje dag.

OneDrive för molnbaserad lagring

Microsoft OneDrive lagrar dokument och filer på en server i molnet där alla som har tillgång till dina dokument lätt kan komma åt dem oavsett geografisk position. OneDrive är därför en utmärkt plattform för samarbete. En fördel med plattformen är att du kan komma åt dina dokument Offline när du inte har Internetuppkoppling. OneDrive synkar automatiskt dina dokument då du återfår internetkopplingen igen.

Skype för företag

Skype kan användas för både samtal och videokonferenser. Ni kan arbeta som ni vore i samma rum trots att ni inte är det. Ni kan använda Skype för företag för allting från enkla avstämningar till större konferenser där deltagarna kan ringas upp via telefonen. Programmet är den del av Office 365 och kan integreras med Outlook.

Anpassning av programvaror av våra IT-tekniker i Stockholm

För det mesta är det lätt att installera och anpassa programvaror efter dina behov. Dock kan det finnas situationer där det krävs en komplex installation av programmen. Då kan ni få hjälp med att lösa problemen med att kontakta IT-tekniker Stockholm.

Vill ni utnyttja er IT-på ett bättre sätt? Boka en kostnadsfri IT-besiktning från oss!

Vill du ha hjälp av oss

IT Företaget arbetar kontinuerligt med att se till att vara en sta​bil IT-partner med hög kompetens.

Skicka offertförfrågan Skicka mig prisinformation

Vill du ha hjälp med din IT-drift

Kontakta oss så hjälper vi dig!

×

Offertförfrågan


×

Kostnadsfri IT-besiktning


×

Offertförfrågan


×

Prisinformation


×

Offertförfrågan

×

Kostnadsfri IT-besiktning

×

Prisinformation