Kök för själen

Supporttekniker i Stockholm

Supporttekniker i Stockholm är vår resurs i Stockholm som hjälper och stödjer dig med dina IT-tjänster. Vi kan hjälpa er i hela Stockholms län, från Norrtälje i norr till Södertälje i söder, från Sigtuna i väster till Värmdö i öster. I ett av våra paket ingår Office 365 och teknisk support till en fast månadskostnad med snabba svarstider och effektiv support. Ni kan kontakta våra supporttekniker som sitter i en helpdesk via telefon eller mail. Vårt mål är att du bara skall behöva kontakta helpdesk via ETT telefonnummer, en så kallad Single Point of Contact (SPOC). Vår målsättning är att lösa dina problem redan vid första kontakten.

Supporttekniker i hela Stockholms län

Vi finns i hela Stor-Stockholm – från Södertälje i söder till Norrtälje i Norr. Om något akut händer kan vi skicka ut en supporttekniker till ert kontor. Vi kan göra backup på den felande enheten – om det till exempel är en hårddisk som strular – och byta ut den direkt. Paketet består av Office 365 samt support. Beroende på vilka varianter av Office 365 du väljer ingår installerbara eller Online-varianter av Microsoft Office. I samtliga varianter ingår OneDrive för företag.

OneDrive för företag

I OneDrive för företag kan du lagra dokument, bilder och övriga filer på en gemensam arbetsyta på en server på Internet, i molnet! Filerna sparas via versionshantering, så alla tidigare sparade filer är tillgängliga via webbgränssnittet. Eftersom Microsoft garanterar 99% upptid blir detta en trygg lagringsplats och backup. Du kan även jobba med dina dokument då du saknar Internetuppkoppling. Dokumenten synkroniseras automatiskt när Internetuppkopplingen återkommer. Du väljer också vilka dokument som skall synkroniseras. OneDrive stödjer även delning av filer – du och din kollega kan till exempel arbeta samtidigt på samma dokument!

Samarbete och delning av dokument över internet

Vi erbjuder även SharePoint som är en digital grupprogramvara för samarbete över Internet. Det är en arbetsyta som kan vara indelad i olika gruppwebbplatser där personer med samma behörighet kan kommunicera och dela filer med varandra. I gruppwebbplatserna kan även uppgiftslistor, kalendrar etc. delas mellan användarna. Man kan skapa arbetsytor med till exempel kunder och leverantörer.

Smidig mailhantering med Exchange Online

Det är vanligt att det krävs en supporttekniker för att installera mailsystem. Detta kan till stor del undvikas genom att använda sig av Microsoft Exchange Online. En lösning för e-post, kalender och kontakthantering. Det är en molntjänst som är levererad och hostad av Microsoft baserad på den klassiska Exchange Servern. Förutom mail kan även denna tjänst erbjuda backup med en säkerhet på 99.9%.

Vår support finns alltid tillhands

Om du finner problem med de nämnda systemen och programmen ovan, kontakta vår supporttekniker i Stockholm.

Vill ni utnyttja er IT-på ett bättre sätt? Boka en kostnadsfri IT-besiktning från oss!

Vill du ha hjälp av oss

IT Företaget arbetar kontinuerligt med att se till att vara en sta​bil IT-partner med hög kompetens. Skicka offertförfrågan Skicka mig prisinformation

Vill du ha hjälp med din IT-drift

Kontakta oss så hjälper vi dig!

×

Offertförfrågan

×

Kostnadsfri IT-besiktning

×

Offertförfrågan

×

Prisinformation

×

Offertförfrågan

×

Kostnadsfri IT-besiktning

×

Prisinformation