Kommunikation
Kommunikation

Vi levererar internet till företag och organisationer med höga krav på prestanda,
tillförlitlighet och flexibilitet. Med lösningar från vårt Nätverk och IT-Säkerhetsområde erbjuder vi
flertal tillvalstjänster som tex brandvägg, Lan/Wifi som tjänst, allt för att skapa tillgänglighet och stabilitet.

Intresserad?
Kontakta oss!

Kommunikation

Vi levererar internet till företag och organisationer med höga krav på prestanda, tillförlitlighet och flexibilitet. Med lösningar från vårt Nätverk och IT-Säkerhetsområde erbjuder vi flertal tillvalstjänster som t.ex. Brandvägg, Lan/WiFi som tjänst, allt för att skapa tillgänglighet och stabilitet.

En internetanslutning för företag och organisationer med höga krav på prestanda, tillförlitlighet och flexibilitet.
Anslutning finns i två utföranden:
Internetanslutning och IP Transit.

Ungefär som ett vanligt WAN – fast mer av allt. SD-WAN bygger på ny teknik och är en mjukvarubaserad nättjänst som gör att anslutna enheter enkelt kan kommunicera med varandra. Perfekt för företaget som använder många molnbaserade tjänster och vill koppla ihop olika platser på ett säkerhet, transparent och flexibilitet sätt.

Tjänsten visar hela tiden hur nätet används, vilka applikationer som drar kapacitet, och om några applikationer inte mår bra, vilket gör att du kan prioritera och optimera din användning – hela tiden.

Det spelar ingen roll vilket nät du har utan tjänsten kopplas enkelt på ditt befintliga.

Kommunicera privat på avstånd

Med WAN kopplar du enkelt ihop olika kontor eller butiker till ett privat nätverk på ett enkelt och säkert sätt. Resultatet? Samarbeten mellan dina lokaler blir lika effektiva som om ni satt i samma hus. 

Det gemensamma nätet kombinerar hög hastighet och säkerhet för att er kommunikation ska flyta på helt smärtfritt oavsett geografiskt avstånd. 

Det går också enkelt att lägga till och ta bort butiker och kontor allt eftersom. Allt för att du ska ha en så flexibel och anpassad tjänst som möjligt – till en låg kostnad.

Intresserad?
Kontakta oss