Nätverk och IT säkerhet
Nätverk och IT säkerhet

Kostnadseffektiva nätverkslösningar från mindre
behov till helhetslösningar utifrån våra kunders behov
och utmaningar.
Vi hanterar även drift av delar eller helheten.

Intresserad?
Kontakta oss!

Nätverk

Kostnadseffektiva nätverk- och kommunikationslösningar från mindre behov till helhetslösningar utifrån våra kunders behov och utmaningar. Vi hanterar även drift av delar eller helheten.

Det blir mer och mer komplext att skydda verksamheten från olika attacker, intrång och informationsstöld.
Hos oss har ni möjligheten att få en personlig kontakt som hjälper er att få en driftsäker och stabil nätverksanslutning.
Allt från en idé till en helt färdig lösning.

Som Partner med ledande leverantörer inom IT säkerhets området så har vi möjlighet att leverera några av dom bästa säkerhets lösningar som erbjuds.

En trend är att erbjuda lösningar som erbjuder kompletta delar inom nätverk och säkerhet,
Det kan vara en Brandvägg som hantera såväl Lan som Wifi enheter utifrån ett centralt användargränssnitt och på så sätt ger en säker och stabil helhetslösning.
Flera leverantörer har gått ännu längre och inkluderar även Klientskydd och skydd i molnet "Cloud"

Vi hjälper dig skydda din verksamhet och där vi tillsammans skapar en tryggare miljö för er organisation och era användare.

 

Vi erbjuder Small Business Network Security med Fortinet.

  • Next-Generation Firewall
  • Wireless Access Point
  • Switch

Small Business Product Selector

Integrerad för att maximera enkelhet och säkerhet Säkert kontorsnätverk från Fortinet effektiviserar ditt nätverk utan att offra säkerheten, prestanda eller funktionalitet du behöver för att växa. Minimera lösningar och felsökning med nästa generations brandvägg och SD-WAN, switchar och åtkomstpunkter byggda för att fungera tillsammans från början och hanteras från molnet. Centralisera och konsolidera hanteringen över NGFW, SD-WAN, switching, trådlösa åtkomstpunkter och Wi-Fi-förlängare genom en enda molnhanterad panel utan extra kostnad. Få omedelbart synlighet och säkra nya användare och enheter när de kommer online överallt där dina anställda ringer till ett kontor Förstå vem som gör vad, med vad, varifrån du kan driva starkare, mer effektiva och smidiga policyer för att skydda verksamheten utan att stå i vägen för framsteg.

Vi erbjuder olika skyddsnivåer "tjänster" till Fortinet från FortiGuard. Det finns olika paketeringar av tjänster från FortiGuard som passar olika industrier och företag.

Fortinet- gör skillnad
Fortinets högst rankade FortiGuard säkerhetstjänster och paket är:
Kraftfullt: Omfattande skyddspaket utformat för att effektivt hantera dagens komplexa och dynamiska hotmiljö
Kostnadseffektivt: Det mest ekonomiska sättet att köpa de robusta säkerhetstjänster som behövs för att framgångsrikt hantera dagens mycket sofistikerade hotbild
Bäst i klassen: Oöverträffad validering genom tredjepartscertifieringar som bevisar säkerhetseffektivitet (NSS Labs, Virus Bulletin, ICSA, AV Comparatives)
Oöverträffad: Över 100 miljarder säkerhetshändelser analyseras dagligen – oöverträffad volym som ger Fortinet en fördel och ett unikt perspektiv på det globala hotlandskapet

Information kommer inom kort

Information kommer inom kort

Pålitligt dataskydd kräver en enhetlig säkerhetskopiering och återställning. Uppdatering kommer inom kort.

 

Intresserad?
Kontakta oss

Funktioner
Grund
Avancerad
Pris per användare/månad
50 kr
100 kr
Klientskydd för Windows och Mac
Kategoribaserad websäkerhet
Stoppar oönskade applikationer
Synkroniserad säkerhet
Incidenthantering samt rapport
Marknadsledande upprensningsprogram
Klientskydd för Mobiltelefon
2
3
4
5